Orar livrari la domiciliu L – V 11:00 – 16:00

COMENZI la nr. de telefon 0268 512244, comanda minima de 30 de lei si mentiunea ca pentru zonele limitrofe comanda minima difera in functie de zona. Se poate achita si cu tichete de masa (jumatate din valoarea comenzii).

Comenzile se pot face de luni pana vineri in intervalul orar 12,00 – 22,00

Cine suntem ? Suntem Restaurantul Platinvm- Platinvm Delivery- calitate, seriozitate, implicare pentru produse de calitate, gustoase si gatite bine, clienti rasfatati si multumiti.
Fie ca vorbim de un catering de înalt standard de calitate sau de posibilitatea de a vă bucura de preparatele noastre proaspete atât la birou cât și acasă, Platinvm oferă diversitate și profesionalism.
Misiunea noastră- este ca pranzul, cina sau masa ta festiva să fie o reușită deplină !
Ne bucurăm de toate resursele logistice si dotarile la standarde de inalte calitate pentru asigurarea unor mese delicioase in cadrul companiei tale.
Echipa noastra -este formata din bucatari pasionati si orientati care doresc sa demonstreze ca profesionalismul, atentia pentru detalii, entuziasmul si promtitudinea sunt la fel de importante ca experienta si o reputatie solida.
Iar daca acest argument nu este suficient, suntem pregatiti sa personalizam meniul, preparand oricand o reteta la sugestia unui client.

Sfaturi utile:

Un stil de viață sănătos implică servirea celor 3 mese pe zi.
Prânzul reprezintă principala masă a zilei pentru majoritatea oamenilor. Chiar dacă ai un program încărcat, fă-ți timp pentru pauza de masă.
Un prânz sănătos îți va da energie pentru restul zilei și va ajuta la reducerea stresului.

De ce ai alege Platinvm Delivery?

  • Suntem o echipă de profesioniști.
  • Folosim materii prime de cea mai bună calitate.
  • Gătim pe gustul tău.
  • Îți oferim preparate proaspete și sănătoase.
  • Livrare rapidă la birou sau la tine acasă.
  • Păstrăm legătura cu clienții noștri pentru a ne îmbunătăți serviciile.

Gandim frumos, gatim gustos si traim sanatos ! PLATINVM DELIVERY