Business lunch

Meniu  Saptamana 15 octombrie 2018 -19 octombrie 2018

Luni
Varianta 1
18,00 lei
Ciorba de varza / Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliguta
Varianta 2
20,00 lei
Penne Carbonara/ Salata Caprese/ Pizza Quatro Stagioni
Varianta 3
28,00 lei
Ciorba taraneasca de porc / Rulada de porc cu sos vanatoresc si cartofi taranesti
Marti
Varianta 1
18,00 lei
Supa de pui cu taitei / Chiftelute marinate cu piure de cartofi
Varianta 2
20,00 lei
Spaghete a la Primavera/ Salata cu pui, avocado si parmezan/ Pizza Quatro Carne
Varianta 3
28,00 lei
Ciorba a la grec de curcan /Pui cu feta si ardei copt cu cartofi englezesti
Miercuri
Varianta 1
18,00 lei
Ciorba de legume / Copanele de pui la cuptor cu orez cu legume
Varianta 2
20,00 lei
Tortelini cu sos Marie Rose si sunca/ Salata mexicana cu sunca/ Pizza Salami Baconi
Varianta 3
28,00 lei
Ciorba de vacuta / Souflaki de pui cu cartofi Steak
Joi
Varianta 1
18,00 lei
Ciorba de fasole / Tocana de porc cu cartofi
Varianta 2
20,00 lei
Gnochi Quatro Formagi / Salata cu pui, feta si ardei copt / Pizza Pollo
Varianta 3
28,00 lei
Supa crema de ardei copt / Pastrav in crusta aurie cu cartofi natur
Vineri
Varianta 1
18,00 lei
Supa Minestrone / Papricas de pui cu galuste
Varianta 2
20,00 lei
Rigatoni cu pui si ciuperci/ Pizza Prosciuto Funghi/ Salata cu somon fume si seminte
Varianta 3
28,00 lei
Ciorba de perisoare/ Pui Shanghai cu orez basmati
Porțiile sunt limitate cantitativ, se pot epuiza inainte de ora 16:00.
Gramajele pentru supe și ciorbe sunt 350 g, pentru felurile principale intre 350 și 400 g, iar pentru pizza 500 g.
Pâinea este inclusă (100 gr/persoana). Extra paine 1 leu/porție