Business lunch

Meniu 19 august 2019 – 23 august 2019

 

 

 

Luni
Varianta 1
21,00 lei
Supa de pui cu taitei /Papricas de pui cu galusti
Varianta 2
23,00 lei
Tagliatelle cu mix de ciuperci si ulei de trufe sau Salata Italiana
Varianta 3
29,00 lei
Ciorba de pui a la grec /Ceafa de porc baituita la gratar cu cartofi sote si castravet murat
Marti
Varianta 1
21,00 lei
Bors de legume /Copanele de pui cu orez cu ciuperci
Varianta 2
23,00 lei
Penne Quatro Formagi sau Salata cu baby spinach si branza feta
Varianta 3
29,00 lei
Ciorba de vacuta /Snitel crocant “Andre” cu cartofi gratinati
Miercuri
Varianta 1
21,00 lei
Ciorba de fasole boabe/Pulpa de porc la tava cu piure de cartofi
Varianta 2
23,00 lei
Paste Carbonara sau Salata cu ton
Varianta 3
29,00 lei
Ciorba de perisoare/ Saramura de pui cu mamaliguta
Joi
Varianta 1
21,00 lei
Supa de pui cu rosii /Parjoale moldovenesti cu cartofi natur
Varianta 2
23,00 lei
Macaroane cu branza sau Salata cu muschiulet de porc
Varianta 3
29,00 lei
Ciorba de cartofi cu tarhon/ Chicken fingers cu cartofi prajiti si sos cocktail, mix de salata
Vineri
Varianta 1
21,00 lei
Supa crema de legume/ Mazarica cu purcel
Varianta 2
23,00 lei
Paste cu bacon crocant si legume sau Salata Caesar
Varianta 3
29,00 lei
Ciorba la alegere /Piept de pui la gratar cu sos de gorgonzola si cartofi la cuptor cu rozmarin, mix de salata
Porțiile sunt limitate cantitativ, se pot epuiza inainte de ora 16:00.
Gramajele pentru supe și ciorbe sunt 350 g, pentru felurile principale intre 350 și 400 g, iar pentru pizza 500 g.
Pâinea este inclusă (100 gr/persoana). Extra paine 1 leu/porție