Business lunch

Meniu  15 iulie – 19 iulie 2019

Luni
Varianta 1
21,00 lei
Ciorba de legume /Cotlet impanat cu carnaciori si pilaf
Varianta 2
23,00 lei
Spaghete cu pui si ciuperci sau Salata cu muschiulet
Varianta 3
29,00 lei
Supa gulas de vita /Piept de pui umplut invelit in bacon cu cartofi englezesti
Marti
Varianta 1
21,00 lei
Supa Minestrone /Copanele de pui cu sos alb de ciuperci si cartofi gratinati
Varianta 2
23,00 lei
Penne Primavera sau Salata Caesar
Varianta 3
29,00 lei
Ciorba de pui a la grec /Snitel de porc umplut cu sunca si mozzarella cu cartofi la cuptor
Miercuri
Varianta 1
21,00 lei
Ciorba de fasole boabe/ Pulpa de porc la tava cu piure de cartofi
Varianta 2
23,00 lei
Qnochi quatro formagi sau Salata cu pui si crochete de cascava
Varianta 3
29,00 lei
Ciorba de perisoare /Saramura de pui cu mamaliguta la gratar
Joi
Varianta 1
21,00 lei
Bors rusesc Spanac cu ou si bacon
Varianta 2
23,00 lei
Spaghete Carbonara sau Salata cu pui crocant
Varianta 3
29,00 lei
Ciorba de vacuta /Spata de vita la cuptor cu sos de piper si legume la cuptor
Vineri
Varianta 1
21,00 lei
Supa crema de legume /Tocanita de cartofi cu carnaciori
Varianta 2
23,00 lei
Paste cu mini chiftelute sau Salata frantuzeasca
Varianta 3
29,00 lei
Ciorba radauteana/ File mignon din muschiulet de porc cu piure de cartofi cu praz si parmezan
Porțiile sunt limitate cantitativ, se pot epuiza inainte de ora 16:00.
Gramajele pentru supe și ciorbe sunt 350 g, pentru felurile principale intre 350 și 400 g, iar pentru pizza 500 g.
Pâinea este inclusă (100 gr/persoana). Extra paine 1 leu/porție