Business lunch

Meniu  Saptamana 22 aprilie 2019 – 26 aprilie 2019

     Luni meniu de post: Supa Minestrone/ Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Marti meniu de post: Supa crema de legume / Musaca de post cu sos rosu

     Miercuri meniu de post: Ciorba de legume/ Tocanita de cartofi si cuburi de soia

     Joi meniu de post: Ciorba de fasole/ Salata cu seminte si tofu

     Vineri meniu de post: Supa crema de rosii/ Pilaf cu soia

Luni
Varianta 1
19,00 lei
Supa Minestrone / Ciulama de pui cu mamaliguta
Varianta 2
21,00 lei
Tagliatelle cu somon sau Salata orientala de primavara
Varianta 3
28,00 lei
Ciorba de pui a la grec / Cotlet impanat cu sos vanatoresc si cartofi sote
Marti
Varianta 1
19,00 lei
Supa de pui cu taitei/Musaca de cartofi cu sos rosu
Varianta 2
21,00 lei
Spaghete Aglio Olio Peperoncino sau Salata Bogatie
Varianta 3
28,00 lei
Ciorba taraneasca de vacuta /Piept de pui umplut la gratar cu piure cu praz
Miercuri
Varianta 1
19,00 lei
Ciorba de legume /Tocanita de cartofi cu carne de porc
Varianta 2
21,00 lei
Penne cu sunca si ciuperci sau Salata Andreea
Varianta 3
28,00 lei
Ciorba de burta/ Salau crocant cu sos butter lemon si cartofi natur cu mazare si morcovi
Joi
Varianta 1
19,00 lei
Ciorba de fasole/ Mancarica de mazare cu pui
Varianta 2
21,00 lei
Spaghete Carbonara sau Salata cu bacon, pui si feta
Varianta 3
28,00 lei
Ciorba de perisoare/ Cordon Bleu cu cartofi taranesti
Vineri
Varianta 1
19,00 lei
Supa crema de rosii / Pilaf taranesc cu carne de pui
Varianta 2
21,00 lei
Tagliatelle Primavera sau Salata Caesar
Varianta 3
28,00 lei
Ciorba de perisoare/ Snitel Jagermeister cu cartofi copti si sos
Porțiile sunt limitate cantitativ, se pot epuiza inainte de ora 16:00.
Gramajele pentru supe și ciorbe sunt 350 g, pentru felurile principale intre 350 și 400 g, iar pentru pizza 500 g.
Pâinea este inclusă (100 gr/persoana). Extra paine 1 leu/porție