Business lunch

Meniu  Saptamana 18 februarie 2019 – 22 februarie 2019

Luni
Varianta 1
18,00 lei
Ciorba de legume cu smantana / Pui cu sos de masline cu mamaliguta
Varianta 2
20,00 lei
Spaghete Carbonara/ Salata cu pui, bacon crocant, rosii, castraveti/ Pizza Diavola
Varianta 3
28,00 lei
Ciorba taraneasca de vacuta/ Chicken fingers cu piure cu praz
Marti
Varianta 1
18,00 lei
Supa de pui / Pulpe de pui la cuptor cu legume sote
Varianta 2
20,00 lei
Penne cu pesto si bacon / Salata Caesar/ Pizza Prosciuto Funghi
Varianta 3
28,00 lei
Supa gulas de fasole / Pulpa de vita la cuptor cu sos de piper verde, orez cu legume
Miercuri
Varianta 1
18,00 lei
Ciorba banateana/ Pulpe de pui dezosate marinate cu cartofi la cuptor
Varianta 2
20,00 lei
Farfalle cu sunca, porumb, ciuperci, sos alb/ Salata cu pui crocant/ Pizza Margherita
Varianta 3
28,00 lei
Supa crema de rosii cu gnochi/ Stroganof de porc cu cartofi natur
Joi
Varianta 1
18,00 lei
Ciorba de potroace acrita cu zeama de varza/ Ciocanele de pui cu mancarica de mazare
Varianta 2
20,00 lei
Tortelini Marie Rose/ Salata crocanta cu nuca, mar si pui/ Pizza cu mozzarella, porumb, sunca, masline
Varianta 3
28,00 lei
Ciorba de perisoare a la grec / Chicken burger cu cartofi cu ierburi aromate
Vineri
Varianta 1
18,00 lei
Ciorba alba de conopida /Tocanita de purcel cu cartofi
Varianta 2
20,00 lei
Tagliatelle Primavera cu piept de pui / Pizza Quatro Stagioni/ Salata cu feta, bacon si ardei copti
Varianta 3
28,00 lei
Supa gulas de vita/ File Mignon din muschiulet de porc, sos de ciuperci si morcovi sote
Porțiile sunt limitate cantitativ, se pot epuiza inainte de ora 16:00.
Gramajele pentru supe și ciorbe sunt 350 g, pentru felurile principale intre 350 și 400 g, iar pentru pizza 500 g.
Pâinea este inclusă (100 gr/persoana). Extra paine 1 leu/porție